mars 10, 2022

Paus.

Någon skriver att jag inte borde skriva om mina känslor. En annan säger tänk om din man läser? Det känns inte som en kommentar av välvilja. Så jag raderar. Pausar. Stänger av. Är ensam med mina tankar ett tag. 

Vi hörs. 

21 kommentarer:

 1. Styrkekramar tii dig!

  /Carin

  SvaraRadera
 2. Oj! Hoppas inte jag skrivit något dumt... tror inte det? Ta hand om dig, så hoppas jag att du skriver snart igen.

  (Bloggen Heter ju för sjutton Känslor, och annat skit - så visst kan du skriva om dina känslor, om det känns okej för dig!)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte du, du har bara hjälpt. ❤️

   Radera
 3. Men du, känslor är väl det naturligaste av allt? Vi behöver lufta våra tankar och känslor. Jag har läst dina tankar och upplevt att hos dig känns det ärligt och uppriktigt, öppet och reflekterande. Ta väl hand om dig, ta tid på dig och kom igen när du känner för det��

  SvaraRadera
 4. Kommer sakna dig och dina funderingar. Trist att du inte känner att du kan skriva här. Jag hade gått under utan min blogg, men det var förstås en helt annan situation. Ta hand om dig❤

  SvaraRadera
 5. Trist om man inte får tycka nåt? Jag står för min kommentar och jag tycker fortfarande att det känns lite fel att skriva så öppet (utan att ha en stängd eller mer anonym blogg) om sin relation när man inte verkar prata med sin partner ordentligt om det. Jag hade blivit väldigt sårad om min partner hade gjort så, och om hen dessutom haft en stor bild på sig själv i bloggen så att det gick att lista ut vilka vi båda två är.

  SvaraRadera
 6. Någonstans ska ju ens känslor ta vägen och hur man väljer att kanalisera det är ju upp till var och en. Jag har verkligen inte upplevt att du har hängt ut din man på något sätt, tycker du skriver väldigt respektfullt och med integritet samtidigt som du är väldigt öppen och ärlig med dina känslor. Men det är ju DINA känslor. Din blogg. Skriv vad du vill. Ta hand om dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att man får skriva vad man vill. Dock hade jag en åsikt om just detta då jag blev illa berörd. Jag hade som sagt blivit sårad om det varit jag som var den andra personen i relationen. Det tror jag de flesta av oss hade blivit. Men det är ju bara min åsikt, jag står för den men respekterar att alla inte håller med. Vissa kanske tycker att jag borde avstå från att kommentera, det är såklart okej att tycka så också. Men om det är okej att kommentera när man håller med bloggskrivaren så kanske det också blir lite knas?

   Radera
  2. "Men om det BARA är okej att kommentera när man håller med.." ska det såklart stå.

   Radera
 7. Jag håller med föregående kommentar. Du har absolut inte hängt ut din man. Och att förutsätta att "man inte verkar prata med sin partner ordentligt om det" är en riktigt tarvlig och dömande kommentar. Jag hoppas du kommer tillbaka för jag själv får så otroligt mkt insikter och reflektioner av att få läsa och ta del av dina ord <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well, jag tycker det är fel. Det står jag för. Formulerar man sig som att den andra personen i förhållandet är ovetande om vad man själv tänker/känner så låter det för mig som att man inte har pratat ordentligt. Jag kan ha fel, därav ordvalet "verkar".

   Radera
  2. Tänker två saker:
   1. Det är en blogg, den visar inte hela mitt liv, alla mina samtal. Ni får ett utdrag, en sammanfattning. Jag tänker att om man läser här så borde man förstå att jag är mer än bara orden i mina inlägg. Dessutom borde man inse att jag är jävligt sårbar just nu och då man kan ju visa lite medkänsla.
   2. Du skrev dina kommentarer och valde sedan att följa mig på instagram? Varför?

   Radera
 8. 1. Jag kände/tyckte något om det du skrev. Jag är ledsen om det gjorde dig ledsen. Jag är såklart också ledsen att du inte mår bra såklart, och känner medkänsla. Det ena behöver inte utesluta det andra.
  2. Eh? Jag har inte ens instagram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, en Lisa började följa mig ett par minuter efter din kommentar, vilket kanske var en slump men det kändes jävligt olustigt.

   Radera
 9. Oj. Nej, det var inte jag. Så creepy är jag inte ;-)
  Ber om ursäkt för att min kommentar gjorde dig ledsen, jag fick bara så ont i magen kring hela situationen. Det hade säkert varit bättre om jag inte hade skrivit något. Min mening var iaf inte ond på något vis, men jag förstår att det kan tolkas så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, tack för din ursäkt. Det betyder mycket. ❤️

   Radera
 10. Eftersom min kommentar är borta antar jag att det är mig du
  menar som har skrivit ngt fel. Att jag skrev som jag gjorde beror på att
  jag tycker att man ska dela sina tankar med den det berör, annars är det
  som att tjuvstarta ett hundrameters lopp. Du är redan varm i kläderna
  men för den andre personen kommer allt som en överraskning.

  SvaraRadera
 11. Jag tycker att du hela tiden har skrivit jättefint, respektfullt och nyanserat. Det är en annan sak om man vet med sig (som jag själv) att man raljerar eller uttrycker sig på ett tillspetsat sätt som skulle uppfattas som sårande om den det gäller läser. Du sköter dig jättesnyggt och folk kan tycka både det ena och det andra, men DU har inget att skämmas för!

  SvaraRadera
 12. Jag saknar redan dina ord...

  SvaraRadera
 13. Jag förstår inte alls det här resonemanget om att man inte borde dela med sig av sina känslor.... det är din blogg, du gör vad du vill. Med det sagt förstår jag absolut att du väljer som gör just nu, olustigt med kommentarer som inte känns snälla.
  Hoppas du tar hand om dig.

  SvaraRadera