september 29, 2017

Om skämslåtar, rödvin och helgplaner.

Jag är så redo för helg. Ska snart slå ihop datorn och starta någon skämslista på Spotify, plugga in hörlurarna i öronen och hoppa på tunnelbanan. Planerar dock att kliva av innan jag når min egen adress, slinka in och köpa en flaska rött och promenera förbi charken på Birger Jarlsgatan och välja något till middag och kanske även något litet till innan middagen. Ser framför mig hur jag om två timmar sitter i soffan med ett glas vin och choklad och kinder färgade av höstluft och någon ljuv musik i bakgrunden.

Och om jag blundar kommer jag inte se dammtussarna i hörnen eller tvättställningen med kläder på tork. Sånt får bli för imorgon. Plocka, städa och fylla hemmet med nya blommor. Mina föräldrar kommer på middag, så jag har inte så mycket att välja på ändå. Funderar på att slå på stort med en trerätters. Eller så är det bara för att jag är hungrig och sugen på det där lilla extra helgnöjet? Äsch, vi får se.

2 kommentarer:

  1. jag är också redo för helg. och fredagar ska man minsann inte städa på, det får precis som du skriver göras en annan dag! ha en trevlig helg :)

    SvaraRadera