tag:blogger.com,1999:blog-7581235440795690117.post5556317311959152699..comments2024-03-28T09:21:41.044+01:00Comments on Känslor, och annat skit.: Semlor och mintglass.Chttp://www.blogger.com/profile/12436088004871121802noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7581235440795690117.post-46468733871094769082018-02-27T13:34:16.833+01:002018-02-27T13:34:16.833+01:00Haha, det kommer bli världens dyraste glass om jag...Haha, det kommer bli världens dyraste glass om jag ska åka till Italien för den. Är dock helt säker på att det skulle vara värt det. Lovar att återkomma med mintglassuppdatering!Chttps://www.blogger.com/profile/12436088004871121802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7581235440795690117.post-65964026036019264332018-02-27T10:30:26.595+01:002018-02-27T10:30:26.595+01:00Mintglass är min bästa glass! Tyvärr finns det, en...Mintglass är min bästa glass! Tyvärr finns det, enligt min mening, ingen mintig glass värd namnet att hitta i detta land.. Har provat alla de dyra (vad jag vet), men antingen smakar de extremt fabrikstillverkat eller så blir det Colgate-smak. Sist köpte jag en ekologisk finglass, som var stenhård. När den stått i rumstemp i ca 30 min gick det att karva loss små skärvor, men de smakade tandkräm. <br />Jag kommer såklart följa dina och Adrians mintglasstest med stor spänning - kanske hittar ni en sort som faktiskt är god (och man tycker ju olika såklart)! Annars finns det ju riktigt, riktigt smarrig mintglass (och nocciola!) i Italien, helt klart värt en liten tripp dit.. :)Anonymousnoreply@blogger.com